CE325016/5949- Derwent Graphitint Mixed Media Set

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 47,95 (inclusief btw)

* dit artikel heeft een levertijd van +/- 6 dagen

 

Derwent Graphitint Paint and Pencils bevatten een unieke mix van grafiet met kleur om een ​​palet van warme en koele tinten te creëren met een grafietglans. Fijne grafietdeeltjes nestelen zich in de papierkorrel en creëren talloze effecten. Aanbrengen op koudgeperst aquarelpapier om pools van granulaten en passages van toon en kleur naar voren te brengen. De Derwent Graphitint Mixed Media Set bevat een samengesteld assortiment van zes tinten verf en twaalf potloden die een subtiel en natuurlijk gedempt kleurenpalet leveren, ideaal voor stedelijke en natuurlijke landschappen of expressieve kunst. Geniet van het experimenteren met deze media en hoe ze met elkaar omgaan. Bevat zes Graphitint-verfpannen, 12 in water oplosbare Graphitint-potloden en een waterpenseel, gepresenteerd in een mooie geschenkdoos.

 

Functies
Droog gebruikt, geven Graphitint-potloden een vleugje kleur, maar als ze nat worden gebruikt, verandert de tint in levendige tinten.
Derwent Graphitint-verf creëert subtiele, gedempte kleurwassingen met een grafietglans.
Creëer een scala aan effecten, vooral geschikt op koudgeperst aquarelpapier.
Ideaal voor stedelijke en natuurlijke landschappen of expressieve kunst.
Set bevat 6 verfpannen, 12 potloden en een waterpenseel in een presentatiedoos.
Kleurenpalet: verf - jeneverbes, aubergine, oceaanblauw, leisteengroen, weide, herfstbruin. Potloden - Port, Aubergine, Dark Indigo, Shadow, Meadow, Ivy, Chestnut, Russet, Storm, Midnight Black, Cloud Grey, White.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 kralenhobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel