Sieradenlijm kan niet ontbreken bij de sieradenmaaksters!
Dit is de allerbeste lijm voor het lijmen van strassteentjes van glas en kunststof, metalen onderdelen, kunstsof onderdelen, draad en zelfs stoffen onderdelen kunnen hiermee gefixeerd worden!
Doordat het een vullende lijm is zal de lijm zich altijd uitstekend hechten aan twee onderdelen, ook al zit daar nog een opening (kiertje) tussen.
Voor extra zekerheden bij sommige afhechting technieken een druppeltje sieradenlijm erop, en zeker weten dat het nooit meer los zal gaan.
bijvoorbeeld de draad door een kallotje wat vast is gezet met een knijpkraaltje, als zekerheid nog een klein druppeltje sieradenlijm erop. Of een ringetje wat absoluut dicht moet blijven zitten, een druppeltje sieradenlijm op het openingetje.
Of een veterklemmetje die je vastklemt op een leren veter, voor de zekerheid nog een druppeltje sieradenlijm in het veterklemmetje en hij zal nooit meer los gaan.
Talloze technieken warbij deze sieradenlijm niet te missen is.

Sorteer op
 • tube Hasulith sieradenlijm 31ML - de allerbeste topkwaliteit!!
  tube Hasulith sieradenlijm 31ML - de allerbeste topkwaliteit!!

  tube Hasulith sieradenlijm, oa voor het lijmen van strass steentjes op talloze ondergronden, metalen onderdelen, glas, porcelein, plastic, keramiek, rubber, pvc, kunststof, enz. enz.

  inhoud: 31 ml

  allerbeste superkwaliteit! -…

  € 3,60
 • 10 x tube Hasulith sieradenlijm 31ML - de allerbeste topkwaliteit!!
  10 x tube Hasulith sieradenlijm 31ML - de allerbeste topkwaliteit!!

  10 stuks tube Hasulith sieradenlijm, oa voor het lijmen van strass steentjes op talloze ondergronden, metalen onderdelen, glas, porcelein, plastic, keramiek, rubber, pvc, kunststof, enz. enz.

  inhoud: 31 ml

  allerbeste…

  € 29,99
 • Collal sieradenlijm 25g
  Collal sieradenlijm 25g

  Soort lijm: Collall Jewellery Glue is een sterke, vullende lijm die onmisbaar is voor iedereen, die zelf graag sieraden maakt of wil repareren. Door het zeer fijne doseerdopje kan er heel nauwkeurig gewerkt…

  € 3,99
 • KN2126970030- Gütermann Creativ HT2 textiellijm 30g
  KN2126970030- Gütermann Creativ HT2 textiellijm 30g

  Gütermann Creativ HT2 textiellijm

  inhoud: 30gram

  De allerbeste kwaliteit textiellijm die er te krijgen is!

  € 8,49

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2023 kralenhobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel