Bestellingen
Als u een bestelling plaatst krijgt u hiervan automatisch een bevestiging per e-mail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen en de gegevens om de betaling over te maken als u heeft gekozen voor vooraf betalen.

Krijgt u geen bericht via de e-mail dan is er wellicht iets niet goed gegaan.
Neem dan even contact met ons op via info@kralenhobby.nl

Voorraden:
Deze webwinkel heeft een voorraad module. In principe is het door u bestelde artikel dus op voorraad. Mocht een door uw besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan kan het binnen korte tijd, kosteloos nagezonden worden, of u krijgt het betreffende bedrag terug op uw rekening.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief btw.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. Is de betaling niet binnen 14 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. U mag uw bestelling natuurlijk ook komen afhalen. Uiteraard kunt u dan ter plekke de bestelling contant afrekenen.

Levertijd
Zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven worden de produkten uiterst binnen vijf dagen ( komt zelden voor, bijna altijd veel sneller ) bij het postkantoor afgegeven.

Verzending
De verzending van uw bestelling geschiedt via PostNL. Kralenhobby is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via PostNL. U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden.
De extra kosten hiervoor bedragen € 6.99

Verzend en behandelings kosten:

Bij bestellingen vanaf  € 99.00  worden er geen verzendkosten berekend.( buitenland € 500.00 )
Voor brievenbus post is het standaard bedrag - inclusief behandelingskosten - € 2,95 ( buitenland € 5.99 ), voor pakketpost - Inclusief behandelingskosten - € 6.95

Dit bedrag is een bijdrage voor de verzendkosten, verpakkingskosten en administratiekosten.
Bij bestellingen vanaf  € 99.00 of bij bepaalde akties, worden er geen verzendkosten berekend. Soms is er een aktie met een lager verzendkosten vrij orderbedrag  Indien u uw bestelling komt afhalen vervalt de bijdrage van € 2,95 of € 6.95.

Aanbiedingen
De aanbiedingen/acties van Kralenhobby zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Privacy
Persoonsgegevens worden in mijn klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden nooit aan derden doorgegeven. Wilt u deze niet ontvangen dan kunt u dat aangeven bij het plaatsen van de bestelling.

Maat- en kleurverschillen
U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.

Garantie
U kunt de producten binnen 14 dagen ruilen. ( met uitzondering van opruimings artikelen, boeken, lijm en verfsoorten, viltstiften en producten in geopende verpakking )  De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag retour binnen 12 werkdagen op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.

Niet tevreden?
Wij verzoeken u de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Bent u niet tevreden, neem dan binnen 3 dagen contact met ons op. Wij zullen dan samen naar een oplossing zoeken.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen (zoals beelden, logo en teksten) liggen bij Kralenhobby. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Kralenhobby.

© 2015 - 2024 kralenhobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel